sofie neldeberg

Fysioterapeut Sofie Neldeberg

personligt

Sofie har en aktiv livsstil og bruger størstedelen af sit fritid på håndbold, hvor hun spiller på eliteplan i DHG Odense. Tidligere har hun spillet i Schweiz og Norge. Og så finder hun stor glæde ved styrketræning og en løbetur i skoven.

– Jeg brænder for at arbejde med mennesker, at hjælpe og sparre så de bliver opmærksomme på, hvordan de bedre kan udnytte egne ressourcer.

vinder af Årets bachelorpris

Sofie vandt sammen med en medstuderende årets bachelorpris ved Danske Fysioterapeuters Fagkongres 2022.

Bachelorprojektet handler om den relativ ukendte tilstand dysfunktionel vejrtrækning:

– Uanset hvem du er, og hvor du er i livet, kan du få noget ud af, at rette større opmærksomhed på din vejrtrækning. Ved at fokusere på og arbejde med vejrtrækning kan vi stimulere vores kroppe til at blive gladere, mindre stresset, få mere overskud og energi samt øge koncentrationen. Faktisk kan en god vejrtrækning også hjælpe på fordøjelsen samt mindske oplevelsen af smerte, fortæller Sofie.

cupping

Sofie tilbyder den særlige behandlingsform cupping. Cupping fremmer blodtilførslen til musklerne og opløser spændinger. Metoden har hidtil været populær blandt atleter, men flere og flere får øjnene op for mulighederne med cupping.

Uddannelse

Sofie Neldeberg er uddannet fysioterapeut  i 2021 fra VIA University College Aarhus.

Efteruddannelse & kurser

  • Cupping
  • Smertebehandling: formidling og bevægelse
  • Fysio Flow-instruktør

holdmenneske

Sofie er glad for at undervise og har stor erfaring med holdtræning og -undervisning af forskellig art. Hun har bl.a. haft kvindehold, knæhold, styrketræningshold, fysio flow og udendørs træningshold.