coaching

Når du ønsker varige ændringer i dit liv

Smid den dårlige vane – for altid. Oplever du, at du har mange gode intentioner om for eksempel at leve et sundere liv, men at de alt for ofte ender med at løbe ud i sandet? Måske har du ligefrem en følelse af nederlag eller frustration?

Når du vælger at bruge en coach, en vanecoach, så står du ikke længere alene. Gennem samtale finder vi sammen den vej, der virker på den lange bane for dig.

Lær dine vaner at kende

Vanecoaching handler nemlig om at lære dig selv og dine vaner bedre at kende og forstå, hvorfor du handler som du gør. I sidste ende giver det dig redskaberne til, at du kan nå dit mål og beholde det.

Vi arbejder med at stille skarpt på de forhindringer og overbevisninger, som står i vejen for at bryde gamle vaner og mønstre. Og sammen finder vi det, der motiverer dig, og som kan være med til at sikre resultater og gøre det mere meningsfuldt.

 

ingen påbud kun motivation

Jeppe Hvergel er uddannet vanecoach og tilbyder sin hjælp til dig, der har brug for det sidste skub til at skabe den forandring, du har brug for.

En vanecoach er for dig, der ønsker små eller store varige ændringer i din hverdag og i dit liv.

– Vi arbejder ikke med kure, påbud, kostplaner eller formaninger. I stedet vil vi i fællesskab finde ud af, hvad målet skal være/hvad der skal ændres og hvordan vi skal nå der til.

– Jeg hjælper dig til at forstå dine handlemønstre og give dig indsigt i, hvad der forhindrer dig i at gøre det, du gerne vil. Ved at finde din indre motivation øger vi sandsynligheden for, at du får en god proces – og at du når dine mål.

Hvis du ønsker at booke tid til coaching, så skal du booke din tid hos Jeppe Hvergel.

Fysioterapeut Jeppe Hvergel

vanecoach Jeppe hvergel

– Alle har noget, de er gode til – og alle har noget, de synes er svært.

For de flestes vedkommende gælder det, at ting bliver lettere, når vi er fælles om det. Vores vaner er vores vaner af en årsag, og det kræver tid, energi og refleksion at ændre det.

Jeg kan hjælpe dig med at ændre de små eller store ting, som har betydning for dig.

det siger klienterne:

 

“Jeg har været i et forløb med vanecoaching hos Jeppe, da jeg ønskede at få rørt mig lidt mere i hverdagen. Jeg havde ikke noget ønske om fitnesscenter osv., men gåture, øvelser, og lignende, der kunne indarbejdes i min hverdag.

Jeppe er virkelig god til at møde én, der hvor man er, og sammen finder man de mål, der er realistiske. Der er aldrig nogen løftede pegefingre, kun forståelse, opmuntring og støtte. Også hvis det i en periode ikke lige er gået så godt. Så det er altid trygt at komme.

Jeg er begyndt at motionere en del mere end før, og også endnu mere end mit oprindelige mål var.

Jeg vil helt bestemt anbefale, at man prøver sådan et forløb, hvis man har et ønske om at ændre nogle ting.”

Kvinde, 39 år

 

“Jeg har fået hjælp til et vægttab, og en omfordeling af kilo fra fedt til muskler. Hjælpen er primært gået på, at sætte fokus på, at være ærlig over for sig selv, reflektere over hvorfor nogle ” dårlige ” vaner får overtaget, og hvordan man ændrer det.

Processen har været fin. Det har kørt meget op og ned, bl.a. på grund af smerter, men er hele tiden blevet mødt af en positiv coach, som har påpeget, at intet er forbudt og intet er forkert, men noget kan gøres anderledes.

Jeg har fået styrke og energi til at ændre på mine indtag, og motionsvaner. Bl.a. ved at coach altid spørger, hvornår går du i gang, hvad kan forhindre det, hvad gør du så – så der har ikke været anden vej end at gå i gang, eller lyve næste gang vi ses. Det sidste er jeg ikke så god til, så det var bare at komme i gang.

Jeg anbefaler helt klart Jeppe til andre, som har brug for et blidt spark bagi.”

Lene H. H.