Logo_aarslevfysioterapi

coaching

Når du ønsker varige ændringer i dit liv

Mange af os kender til perioder i vores liv, hvor vi føler os stressede, utilstrækkelige og udkørte. Den følelse kan der gøres noget ved.

De fleste af os kender heldigvis også til perioder, hvor vi er glade, føler livsglæde og har overskud til os selv, vores familie og vores venner. Den følelse vil vi gerne have meget mere af.

Fysioterapeut Jeppe Hvergel er også uddannet vanecoach og tilbyder sin hjælp til dig, der har brug for det sidste skub til at skabe den forandring du har  brug for.

Hvad kan en vanecoach hjælpe mig med?

En vanecoach er for dig, der ønsker små eller store varige ændringer i din hverdag og i dit liv.

Jeppe: – Vi arbejder ikke med kure, påbud, kostplaner eller formaninger. I stedet vil vi i fællesskab finde ud af, hvad målet skal være/hvad der skal ændres og hvordan vi skal nå der til.

Jeg hjælper dig til at forstå dine handlemønstre og give dig indsigt i, hvad der forhindrer dig i at gøre det, du gerne vil.

Hvis du ønsker at booke tid til coaching, så skal du booke din tid hos Jeppe Hvergel. Kontakt os på tlf. 65 99 13 20 eller benyt vores online booking.

 

Fysioterapeut Jeppe Hvergel

vanecoach Jeppe hvergel

– Alle har noget, de er gode til – og alle har noget, de synes er svært. For de flestes vedkommende gælder det, at ting bliver lettere, når vi er fælles om det. Vores vaner er vores vaner af en årsag, og det kræver tid, energi og refleksion at ændre det.

Jeg kan hjælpe dig med at ændre de små eller store ting, som har betydning for dig.