Logo_aarslevfysioterapi

vane-coaching

Når du ønsker varige ændringer i dit liv

Mange af os kender til perioder i vores liv, hvor vi føler os stressede, utilstrækkelige og udkørte. Den følelse kan der gøres noget ved.

De fleste af os kender heldigvis også til perioder, hvor vi er glade, føler livsglæde og har overskud til os selv, vores familie og vores venner. Den følelse vil vi gerne have meget mere af.

Fysioterapeut Jeppe Hvergel er også uddannet vanecoach og tilbyder sin hjælp til dig, der har brug for det sidste skub til at skabe den forandring du har  brug for.

 

det kan en vanecoach hjælpe med

En vanecoach er for dig, der ønsker små eller store varige ændringer i din hverdag og i dit liv.

Jeppe: – Vi arbejder ikke med kure, påbud, kostplaner eller formaninger. I stedet vil vi i fællesskab finde ud af, hvad målet skal være/hvad der skal ændres og hvordan vi skal nå der til.

Jeg hjælper dig til at forstå dine handlemønstre og give dig indsigt i, hvad der forhindrer dig i at gøre det, du gerne vil. Ved at finde din indre motivation øger vi sandsynligheden for, at du får en god proces – og når dine mål.

Hvis du ønsker at booke tid til coaching, så skal du booke din tid hos Jeppe Hvergel. Kontakt os på tlf. 65 99 13 20 eller benyt vores online booking.

 

Fysioterapeut Jeppe Hvergel

vanecoach Jeppe hvergel

– Alle har noget, de er gode til – og alle har noget, de synes er svært.

For de flestes vedkommende gælder det, at ting bliver lettere, når vi er fælles om det. Vores vaner er vores vaner af en årsag, og det kræver tid, energi og refleksion at ændre det.

Jeg kan hjælpe dig med at ændre de små eller store ting, som har betydning for dig.

det siger klienterne:

 

“Jeg har været i et forløb med vanecoaching hos Jeppe, da jeg ønskede at få rørt mig lidt mere i hverdagen. Jeg havde ikke noget ønske om fitnesscenter osv., men gåture, øvelser, og lignende, der kunne indarbejdes i min hverdag.

Jeppe er virkelig god til at møde én, der hvor man er, og sammen finder man de mål, der er realistiske. Der er aldrig nogen løftede pegefingre, kun forståelse, opmuntring og støtte. Også hvis det i en periode ikke lige er gået så godt. Så det er altid trygt at komme. Jeg er begyndt at motionere en del mere end før, og også endnu mere end mit oprindelige mål var.

Jeg vil helt bestemt anbefale, at man prøver sådan et forløb, hvis man har et ønske om at ændre nogle ting.”

Kvinde, 39 år

 

“Jeg har fået hjælp til et vægttab, og en omfordeling af kilo fra fedt til muskler. Hjælpen er primært gået på, at sætte fokus på, at være ærlig over for sig selv, reflektere over hvorfor nogle ” dårlige ” vaner får overtaget, og hvordan man ændrer det.

Processen har været fin. Det har kørt meget op og ned, bl.a. på grund af smerter, men er hele tiden blevet mødt af en positiv coach, som har påpeget, at intet er forbudt og intet er forkert, men noget kan gøres anderledes. Jeg har fået styrke og energi til at ændre på mine indtag, og motionsvaner. Bl.a. ved at coach altid spørger, hvornår går du i gang, hvad kan forhindre det, hvad gør du så – så der har ikke været anden vej end at gå i gang, eller lyve næste gang vi ses. Det sidste er jeg ikke så god til, så det var bare at komme i gang.

Jeg anbefaler helt klart Jeppe til andre, som har brug for et blidt spark bagi.”

Lene H. H.