Logo_aarslevfysioterapi

akupunktur

Akupunktur

Årslev Fysioterapi tilbyder akupunktur i kombination med fysioterapeutisk behandling eller som selvstændig behandling.

Klinikken anvender medicinsk akupunktur der har udgangspunkt i et naturvidenskabeligt synspunkt og bygger på viden om patologi og neurofysiologi.

Efter fysioterapeutens undersøgelse stikkes sterile, tynde akupunkturnåle ind i huden med det formål at stimulere punkter med relation til muskler, bindevæv samt smerte- eller triggerpunkter.

Fysiologisk påvirker akupunktur immunsystemet, frigiver smertelindrende stoffer lokalt ved indstiksstedet og centralt i hjernen. Det øger blodcirkulationen og afspænder muskulaturen.

Akupunktur er symptombehandling og derfor er det nødvendigt at få afklaret de mulige årsager til problemet, så de udløsende årsager kan fjernes og forebygges. Akupunktur kan altså med fordel supplere, men ikke erstatte anden behandling og vejledning.

Godt til blandt andet:

  • Hovedpine
  • Tennis/golf-albue
  • Ledsmerter
  • Kroniske smerter
  • Muskelsmerter
  • Nedsat funktion eller bevægelse

Gør det ondt?

Det gør ikke ondt at blive behandlet med akupunktur. Der vil oftest kunne mærkes et lille prik, hvor nålen trænger ind og typisk kan der opstå en varm, snurrende eller prikkende fornemmelse. Der anvendes sterile engangsnåle som kasseres efter brug. Mange oplever til deres forbavselse, at de slet ikke mærker det, når fysioterapeuten fjerner nålen igen.

 

Vores uddannelse

Hos Årslev Fysioterapi udføres der kun akupunktur af fysioterapeuter, der er uddannet igennen Danske Fysioterapeuters Faggruppe for Akupunktur og Smerte (DFFAS), en undergruppe af International Acupuncture Association of Physical Therapists og foreningen af Danske Fysioterapeuter.

 

bestil tid

Du kan få akupunktur i kombination med fysioterapeutisk behandling eller som selvstændig behandling hos fysioterapeuterne Jeppe Hvergel og Victor Ladegourdie.

Du kan bestille tid på tlf. 65 99 13 20 eller benytte vores online booking nedenfor.