hemiplegi-hold

hemiplegi-hold

Hemiplegi-holdet er for dig som af den ene eller anden grund er lammet i en eller flere dele af kroppen.

Måske har du efter en blodprop svært ved at styre dit ene ben. Du bevæger benet anderledes end normalt og din gangfunktion kan være påvirket i større eller mindre grad. Det kan have flere følger som fx svimmelhed, dårlig balance og frygt for at falde.

Det kan også være, at du har svært ved at inddrage din ene arm i hverdagens gøremål. Det kan fx komme til udtryk ved, at du har det svært ved at holde eller løfte et glas, række ud efter noget eller at løfte armen over hovedet, hvis du skal åbne et skab.

Det kan også være, at du er knap så udfordret fysisk, men at dine udfordringer efter en blodprop kommer til udtryk ved øget træthed, talebesvær, hukommelsesbesvær eller manglende overblik i situationer med mange mennesker eller ydre forstyrrelser på en gang?

Måske er du kun en smule udfordret eller måske har du slet ingen aktive kontrollerede bevægelser i dele af kroppen.

I vores træning tager vi højde for de udfordringer som fylder mest for dig.

Vi starter fredagen med en halv times træning, hvor vi fokuserer på dit specifikke individuelle funktionsbehov. Herefter træner vi i fælles med fokus på aktivering, koordinering, styrke og stabilitet. Vi har ligeledes et stort fokus på kognitiv træning, hvor vi fokuserer på at træne din hukommelse samt din hjernes tolerance for flere forstyrrelser på samme tid.

underviser

Fysioterapeut Sofie Neldeberg

tidspunkt

Fredag kl. 10

Tilmelding

Holdet har løbende optag. Du kan kontakte os på tlf. 65 99 13 20