Logo_aarslevfysioterapi

kroniske smerter

Tilbud til dig med kroniske smerter

Lever du med kroniske smerter i kroppen? Og vil du gerne gøre et forsøg på at klare dig bedre i hverdagen og få et større overskud til en bedre hverdag? Du har måske allerede forgæves forsøgt en del behandling eller forsøgt at komme i gang med træning, men været nødt til at stoppe træningen, da smerterne blev værre. Måske har du været til en del undersøgelser, men har nu brug for individuel vejledning omkring dit aktivitetsniveau.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi tilbyder en grundig undersøgelse med efterfølgende behandlingsforslag og planlægning af et forløb, som tager udgangspunkt i dine problemer, og hvor vi arbejder med en fælles målsætning mod et realistisk mål.

Vi kan ikke stille dig i sigte, at du bliver rask, men vi tilstræber os på at hjælpe dig til at få et liv, hvor du bedre kan leve med dine smerter og med et større udbytte af din fysiske formåen og et større overskud til at klare hverdagens udfordringer.

Du skal være indstillet på, at det kan tage tid og kræver, at du aktivt skal arbejde med forskellige tiltag, som skal hjælpe dig med at opnå de mål, du har sat for forløbet.

Udgangspunktet vil være, at du får redskaber og strategier, der skal hjælpe dig til at være fysisk aktiv på trods af din smerte og højne din livskvalitet.

Forskning har vist, at selv ved kroniske smerter kan man bedre sit funktionsniveau med den rette indsats.

 

Hvordan foregår det?

Fysioterapeuten vil tage udgangspunkt i din historie og foretage en fysisk undersøgelse for at vurdere dine led, muskler og nervesystemet. Dette vil munde ud i et behandlingsforslag, som skal falde i god tråd med dine ønsker og forventninger til en indsats.

Et behandlingsforløb kan strække sig over lang tid, men det er ikke ensbetydende med, at du skal komme på klinikken mange gange. Der vil typisk være behov for en længerevarende første konsultation og et par opfølgninger, hvorefter der ofte vil kunne gå længere tid mellem konsultationerne, mens du selv arbejder med dine opgaver.

Du vil altid have mulighed for, at der bliver fulgt op på dig og din situation, så forløbet bliver trygt og sikkert for dig.

Fysioterapeuterne Jeppe Hvergel og Victor Ladegourdie tilbyder hjælp mod kroniske smerter.

 

bestil tid til behandling for kroniske smerter

Ønsker du en undersøgelse med behandlingsforslag kan du bestille tid på tlf. 65 99 13 20 eller benytte vores online booking