gla:d knæ/hofte

GLA:D er for for dig, der har ondt i hofter eller knæ

GLA:D står for Godt Liv med Artrose i Danmark. GLA:D er også for dig, som gerne vil forebygge.

Et GLA:D-forløb omfatter både information om artrose og dens smertemekanismer, viden om, hvordan du bedst kan håndtere dine smerter og sidst, men ikke mindst, opstarten af et træningsprogram, der er tilpasset netop dit niveau på en sikker og tryg måde.

GLA:D® er en uddannelse af dig som patient og en træningsform baseret på den bedste forskningsviden fra Sundhedsstyrelsen, forskningsstudier og fra internationale kliniske retningslinjer. Anbefalingerne repræsenterer den nyeste og bedste viden om behandling af smerter fra hele verden.

Når man har deltaget i GLA:D® for knæ og hofte, anbefales det at fastholde sin træning 2-3 gange om ugen. Det er vigtigt, at du på forhånd har fået en grundig instruktion i øvelserne, for at sikre, at du udfører dem korrekt.

Alle kan deltage i træningen uanset grad af artrose, smerter og kropslig formåen. Selv den i forvejen aktive patient bliver udfordret med henblik på kvalitet og kontrol i øvelserne og kan forvente samme forbedring i smerte som den mindre aktive patient.

GLA:D® må kun varetages af en særlig GLA:D-certificeret fysioterapeut.

Hos Årslev Fysioterapi kan du booke tid til et GLA:D-forløb hos Lena eller Jeppe. Book nu på tlf. 65 99 13 20 eller benyt vores online booking.

Et GLA:D-forløb består af:

  • Individuel undersøgelse v. GLA:D certificeret fysioterapeut
  • To ganges teoretisk undervisning om Artrose.
  • 6 ugers holdtræning to gange ugentligt eller som hjemmetræning.
  • Udlevering af materiale om træning samt logbog.

holdtræningen

Holdtræningen foregår i et forløb på minimum 12 gange. Hver træningssession varer ca. 60 minutter og består af tre dele:

GLAD træning