Logo_aarslevfysioterapi

fysioterapi

Hvad er fysioterapi?

Fysioterapi er behandlingsmetoder og aktiviteter, der påvirker kroppen og derved hjælper dig til at fungere bedst muligt. En fysioterapeut arbejder med kroppens muskler, led, knogler og nervesystem for at forbedre dens funktioner og bevægelser.

Fysioterapi bruges både forebyggende og når skaden er sket. Med kombinationen af manuel behandling og træningsøvelser får kroppen de bedste forudsætninger for at genoptræne og forebygge.

grundig undersøgelse er en forudsætning

En konkret fysioterapeutisk diagnose er en betingelse for en målrettet behandling. Derfor foretager vi altid en grundig undersøgelse, hvor vi finder frem til årsagen til dit problem. Første konsultation varer typisk 45-50 minutter.

Efter undersøgelsen opstiller vi et fælles mål og en plan for dit behandlingsforløb. Det er med til at sikre, at behandlingen og planen tilgodeser netop dine problemer, ressourcer og behov.

Planen vil altid involvere dig selv, så du lærer at forebygge en evt. ny skade – så fysioterapi handler i høj grad om hjælp til selvhjælp. Indsatsen kan fx bestå af behandling, øvelser og forebyggende tiltag i din hverdag.

I mange genoptræningsforløb handler det om at bryde nogle uvaner og erstatte dem med vaner, der er bedre for dit helbred og din generelle sundhed.

bestil tid

Du kan bestille tid på tlf. 65 99 13 20 eller benytte vores online booking.

Danske fysioterapeuter logo

ET FORLØB HOS OS BESTÅR TYPISK AF FEM TRIN:

  1. Udredning af, hvad du fejler og hvorfor. Dette sker på baggrund af vores samtale efterfulgt af en grundig undersøgelse og tests.
  2. Information om din skade og plan for din behandling.
  3. Behandling, der sigter mod at reducere/fjerne dine gener.
  4. Genoptræning som er tilpasset dig – enten individuelt eller på hold.
  5. Rådgivning om øvelser og andre sundhedstiltag der forebygger, at skaden kommer igen.
fem trin i behandlingsforløb