Årslev Fysioterapi logo

massage

Massage

Massage kan sjældent ses som en langvarig løsningen på problemer med kroppen. Men ind imellem kan massage alligevel gøre nytte.

Arbejder man meget i den samme stilling, kan der ophobes affaldsstoffer omkring muskelfibrene, hvilket er med at øge spændingen i muskler, som kan føre til smerte og ubehag. En massage vil løsne musklerne og øge blodcirkulationen, som spændingerne og smerter forsvinder.

Hvis man har været igennem en hård træning, kan der opstå en mindre inflammationstilstand i musklerne, hvor musklerne bygger sig stærkere. Vha. øget blodcirkulation kan massagen hjælpe til at dæmpe denne tilstand og derved sørge for, at man hurtigere er klar til aktiviteter igen.

 

Fysiurgisk massage

Døjer du med f.eks spændingshovedpine, nakkesmerter eller ondt i ryggen kan fysiurgisk massage være med til at mindske og fjerne smerterne. Behandling af myoser, infiltrationer og triggerpunkter sikrer en mere velfungerende muskulatur og forstærker den naturlige helingsproces.

 

Velvære-massage

Årslev Fysioterapi tilbyder også velvære-massage for hele eller dele af kroppen. Massage virker afstressende og du slipper af med unødvendige spændinger. Vi lægger stor vægt på, at behandlingen er målrettet dine behov.

​Massage udføres kun af uddannet personale.

Du kan bestille tid på tlf. 65 99 13 20 eller benytte vores online booking.