massage

Massage

Massage kan sjældent ses som en langvarig løsningen på problemer med kroppen. Men nogle gange kan massage alligevel gøre nytte.

Arbejder man meget i den samme stilling, kan der ophobes affaldsstoffer omkring muskelfibrene, hvilket er med at øge spændingen i muskler, som kan føre til smerte og ubehag. En massage vil løsne musklerne og øge blodcirkulationen, som spændingerne og smerter forsvinder.

 

Fysiurgisk massage og sportsmassage

Den fysiurgiske massage er direkte opbygget på baggrund af kroppens anatomiske strukturer, dvs. knogler, muskler, sener og ledbånd.

Ved massagen opnås en øget blodgennemstrømning og varmeeffekt i vævet, hvilket giver en afspænding, heling og borttransport af ophobede affaldsstoffer. Desuden frigøres hormonet oxytocin, som mindsker stresshormonet kortisol, puls og blodtryk, og giver en følelse af ro, velvære og afspændthed også efter massagen.

Døjer du med f.eks spændingshovedpine, nakkesmerter eller ondt i ryggen kan fysiurgisk massage være med til at mindske og fjerne smerterne. Behandling af myoser, infiltrationer og triggerpunkter sikrer en mere velfungerende muskulatur og forstærker den naturlige helingsproces.

Hvis man har været igennem en hård træning, kan der opstå en mindre inflammationstilstand i musklerne, hvor musklerne bygger sig stærkere. Massage øger blodcirkulationen så tilstanden dæmpes og er med til at sørge for, at man hurtigere er klar til aktiviteter igen.

Kender du Cupping?

Vi tilbyder også cupping, som blandt andet hjælper imod spændinger og stramme muskler. Ved hjælp af specialedesignede sugekopper, skaber man et vakuum, som virker på samme måde som en dybdegående massage.

Læs mere om cupping.

Velvære-massage

Årslev Fysioterapi tilbyder også velvære-massage for hele eller dele af kroppen.

Giv dig selv en pause og få fornyet energi og velvære! Massage virker afstressende og du slipper af med unødvendige spændinger. Vi lægger stor vægt på, at behandlingen er målrettet dine behov.

​Massage udføres kun af uddannet personale hos os.

Du kan bestille tid på tlf. 65 99 13 20 eller benytte vores online booking nedenfor.