Logo_aarslevfysioterapi

sabina helweg

Fysioterapeut Sabina Helweg

personligt

Sabina har altid haft en stor interesse for sport. Hun har været på ungdomslandsholdet i kajakroning og er desuden glad for bueskydning, spinning og styrketræning.

Sabina kender alt til frustrationerne ved f.eks. en sportsskade og står klar til at hjælpe med skadesbehandling samt forebyggelse og træningsvejledning til atleten såvel som til motionisten.

 

den gode kommunikation

Sabina er opdateret på den nyeste viden indenfor fysioterapi og har en nysgerrig og grundig tilgang til fagets mange facetter.

– For mig er god kommunikation centralt for et godt behandlingsforløb og relationen til mine patienter betyder meget. Ikke to patienter er ens, så hver behandling tilpasses til den enkeltes behov og forudsætninger. Det er meget vigtigt for mig, at kunne inddrage og motivere mine patienter til at tage en aktiv del i behandlingen.

kan tegnsprog

Sabina er en ferm bruger af Dansk Tegnsprog, og ønsker også at give døve og hørehæmmede personer en god oplevelse ved at komme hos en fysioterapeut, som de nemt kan kommunikere med. Læs mere om dine muligheder som døv eller hørehæmmet patient hos Årslev Fysioterapi.

Uddannelse

Sabina Helweg er uddannet i 2019 på fysioterapiskolen i Odense, og har været ansat i Årslev Fysioterapi siden hun blev færdiguddannet.

Efteruddannelse & kurser

  • Vestibulær rehabilitering (svimmelhed)
  • Sclerose